Operatiu conjunt entre Policia Local i Mossos d’Esquadra a Plaça Estació

L’operatiu es va realitzar de nit i va permetre identificar i detenir diferents persones per delictes contra la Salut Pública. La coordinació entre els dos cossos policials és òptima i es preveuen més operatius en el marc de les polítiques de seguretat ciutadana i control i busca d’estupefaents.

Policia Local i Mossos d’Esquadra es van coordinar la nit del passat dijous 29 de febrer per tal de realitzar un operatiu conjunt a Plaça Estació. L’actuació policial va permetre la identificació i detenció de vàries persones per delictes contra la salut pública, a més de la decomissió d’un considerable volum de droga preparat per a la seva distribució i promoció del consum.

La coordinació entre els dos cossos policials va confirmar la voluntat d’entesa per part de les administracions responsables. Aquestes actuacions tenen per objectiu garantir la seguretat ciutadana, i evitar el risc que comporta l’existència de distribució il·legal de drogues com les decomissades anit.

Més actuacions policials coordinades

Coneguts els positius resultats de l’operació realitzada, i davant l’existència detectada de tràfic il·legal de drogues, el regidor de Seguretat Ciutadana, Diego Sánchez, va afirmar que «la Policia Local no es quedarà de braços plegats davant del risc que suposen aquestes activitats il·legals». I, en aquest mateix sentit, va garantir que «seguirem treballant en coordinació amb els Mossos d’Esquadra per tal que les actuacions policials en control i busca d’estupefaents es repeteixin en el futur».