Operatiu conjunt a Pineda de Mar en coordinació amb tots els cossos policials

Avui dimecres 7 de febrer s’ha realitzat a Pineda de Mar un macrocontrol conjunt entre la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local. El control ha permès realitzar diferents identificacions i detencions amb intervenció d’armes, així com sancions de trànsit i aixecaments d’actes per impostos especials.

Durant el matí del dimecres 7 de febrer, totes les forces policials han participat de manera conjunta en un operatiu a Pineda de Mar. Agents de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local s’han coordinat en el marc de les polítiques de millora de la seguretat ciutadana que promou l’Ajuntament de Pineda de Mar amb la resta d’administracions públiques.

Aquesta col·laboració, a més de reforçar els vincles entre els diferents cossos, permet compartir experiències en els diferents àmbits d’actuació de les respectives forces policials, compenetrant-ne l’actuació i aconseguint una major diligència a l’hora de detectar infraccions i infractors.

Vàries identificacions i detencions

L’operatiu d’aquest dimecres forma part de la campanya de coordinació que anualment reuneix els quatre cossos en diferents ocasions. Durant la jornada d’avui, el control ha permès la identificació de vàries persones, així com la pràctica de detencions que han comportat la intervenció d’armes blanques. L’operatiu també ha aixecat sancions per infraccions de caràcter impositiu, així com sancions de trànsit per infraccions com, per exemple, circular amb la targeta d’ITV caducada.