Oberts fins el 3 de setembre el Mini Beach Club i el Baby Center

L’alcalde Xavier Amor i la regidora Carmen Montoya visiten l’espai, amb certificat Biosphere. El servei es va posar en marxa el dissabte 1 de juliol i s’oferirà fins el 3 de setembre.

El Baby Center i el Mini Beach Club tornen a estar en funcionament, i des del passat 1 de juliol ja es poden visitar. Els dos serveis oferiran, fins el dia 3 de setembre, un seguit de comoditats i activitats completament gratuïtes per tal que les famílies en puguin gaudir, millorant l’experiència a les platges del municipi.

L’alcalde Xavier Amor i la regidora Carmen Montoya van inaugurar la temporada dels dos serveis posant èmfasi en les facilitats que s’ofereixen a les famílies i en la implicació com a espais Biosphere. El municipi ha sigut reconegut aquest any amb el certificat de turisme sostenible, i també des del Mini Beach Club i el Baby Center s’insistirà en la importància del respecte al medi ambient a través de diferents tallers i activitats.

 

Mini Beach Club

Les seves activitats se centren en la franja dels 6 als 14 anys i dedica les seves activitats a tots els públics. Té programats diferents tallers diaris. Col·labora amb altres equipaments del municipi per diversificar les seves propostes

 

Baby Center

Centrat en nadons i infants de fins a 6 anys. En ell, les famílies poden gaudir de diferents tallers, contes i manualitats en fins a quatre idiomes possibles (català, castellà, anglès i francès). En aquest cas, el menor ha d'estar supervisat per un adult responsable. Al seu torn, a aquests se'ls ofereixen tot tipus de comoditats per facilitar l'estada a la platja, tals com: canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets i un sofà per a l'alletament.

Arxius adjunts