Obertes les votacions del cartell de la La Mostra 2020

Del 23 de desembre al 13 de gener es podrà votar pel cartell guanyador de la XVIII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda.

Avui s'obren les votacions populars pel cartell de la XVIII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda. Els 18 dissenys participants al concurs es troben exposats al hall de Can Comas i es podran veure i votar fins el proper 13 de gener.

El resultat de la votació popular es sumarà a la decisió del jurat professional del concurs. L'obra guanyadora es convertirà en el cartell de l'edició 2020 de La Mostra i s'incorporarà en tot el material promocional del certamen.

Edició número XVIII de La Mostra

La Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar – també coneguda com La Mostra – arriba el proper 2020 a la seva 18 edició. Entre els dies 1 i 3 de maig, Pineda de Mar es convertirà en l’epicentre de les companyies de teatre amateurs del país, que representaran les seves produccions en diferents espais del municipi. Durant aquestes jornades el teatre amateur no només emplenarà els diferents espais culturals de Pineda. Carrers i places s’ompliran d’actuacions i d’activitats paral·leles a la mostra.