Obertes les inscripcions per al programa d'Estiu del Centre Cívic Poblenou

Les activitats començaran el 28 de juny i s'allargaran tot el mes de juliol. Totes són gratuïtes, però en alguns casos hi ha places limitades, per les que es demana inscripció prèvia.

El Centre Cívic Poblenou ha presentat les seves propostes per a la programació de la temporada d'estiu, que començarà amb la Festa fi de curs el dimarts 28 de juny. Una festa per celebrar la feina feta durant tot l'any i, sobretot, per celebrar l'inici de l'estiu i de les activitats que des del propi Centre tenen organitzades al llarg del mes de juliol.

Les propostes inclouen una Gimcana fotogràfica, que posarà en valor diferents punts emblemàtics del barri que tots els participants hauran de capturar en imatge. Seguint amb les activitats artístiques, tots els dijous es celebrarà la Trobada d'escriptura creativa entre persones interessades en compartir les seves experiències literàries. 

També s'han preparat dos tallers adreçats a infants a partir de 6 anys. De diferent temàtica, pel primer necessitaran portar un davantal per a poder preparar un divertit berenar ple de colors, fruites i sabors. Pel segon caldrà portar roba que es pugui tacar, doncs el quadre d'estiu que pintaran serà molt viu!

Finalment, tres espectacles arrodoniran la programació. Fabulós és el títol de l'espectacle de màgia que ens portarà el Mag Stigman, un show d'il·lusionisme dirigit a tots els públics. Ítaca: Històries, música i cava és una narració musicada de relats de Mercè Rodoreda, Beatriz Martínez i Gloria Fuertes. Contes de la pirata Camallarga: Mar, Pirates, viatges i aventures és la proposta de contes narrats i interpretats per als més petits a càrrec de la companyia Patawa.

Arxius adjunts