Obertes les inscripcions per a la <<Pineda Camina>>

La marxa es farà el proper 17 de desembre, amb sortida a les 09.00h des de Plaça de les Mèlies. L'acte, organitzat per l'Ajuntament i Montpalau Team, dedicarà tots els beneficis a l'edició anual de La Marató.

El proper 17 de desembre es celebrarà la tercera edició de la marxa <<Pineda Camina>>, amb punt i hora de sortida des de Plaça de les Mèlies a partir de les 09.00h. Es proposen dos recorreguts diferents per tal de ser accessible a tot tipus de participants: una marxa curta de 6 quilòmetres i una marxa llarga de 10. Tot i que un 70% dels recorreguts serà de muntanya, els desnivells també s'han tingut en compte per adequar-se als participants.

Organitzada per l'Ajuntament de Pineda i el Montpalau Team, la marxa també comptarà amb la col·laboració d'altres entitats com el XIP i l'Escola Municipal de Música de Pineda. En el cas de la primera oferint una xocolatada al final de la marxa per a tots els participants. La segona, amb un concert en directe a partir de les 11.00h i des de Plaça Espanya on es podrà esperar l'arribada de tots aquells que completin el recorregut.

A benefici de La Marató

Les inscripcions ja estan obertes, amb un total de 1.000 dorsals disponibles. Es poden confirmar les inscripcions de manera telemàtica a través de la pàgina web del Montpalau Team o presencialment a diferents punts: Can Xaubet, Can Comas, Centre Cívic Poblenou i la botiga Herbes. Tota la recaptació de la jornada anirà a benefici de La Marató, que enguany està dedicada a la salut sexual i reproductiva.