Obertes les inscripcions per a la Lliga Municipal de Futbol Sala

Amb 32 edicions, la competició municipal de futbol sala es consolida com a referent esportiu. Les inscripcions estaran obertes fins el 30 de setembre i el 15 d'octubre es disputaran els primers partits.

El campionat organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar arriba a la seva 32ª edició en la temporada 2022-23. Aquesta nova temporada podran participar un màxim de 28 equips distribuïts en 2 grups de 14 equips cadascú. El període d’inscripció dels equips s’inicia el dia 1 de setembre i estarà obert fins el proper 30 de setembre, ambdós inclosos, mentre que el campionat està previst que comenci el dissabte 15 d’octubre i finalitzi a finals del mes de maig.

Els equips interessats en participar poden descarrergar el formulari d’inscripció, els documents d’autoliquidació i la normativa del campionat a través de la web municipal www.pinedademar.org (seguint la següent ruta: pàgina d’inici > serveis > esports > Lliga municipal de futbol sala). Per formalitzar la inscripció, els responsables dels equips hauran de presentar al registre municipal el formulari d’inscripció degudament emplenat amb les dades dels responsables de l’equip i de tots els jugadors participants així com el document d’autoliquidació del primer pagament.

A final de temporada durant les primeres setmanes de juny, tal i com ja s’ha fet en edicions anteriors, es realitzarà el torneig de post temporada al que podran participar els 8 primers equips de cada grup. Els 16 equips classificats s’enfrontaran en partits eliminatoris que s’establiran per sorteig pur. Així mateix, els equips campions de la lliga i del torneig final de temporada, els màxims golejadors de cada grup i els equips menys golejats seran reconeguts en el tradicional lliurament de trofeus.