Obert el termini de presentació de sol·licituds per a la Fira d'Estiu

Del 24 de juny a l'11 de setembre, Pineda celebrarà un any més la seva tradicional Fira d'Estiu. Tindrà lloc a la Plaça del Mar totes les tardes de 18h a 24h. El termini de presentació de sol·licituds per l'adjudicació de 10 espais estarà obertura fins el dia 3 de juny

Pineda es prepara per una nova edició de la Fira d'Estiu. La fira tindrà lloc a la Plaça del Mar entre els dies 24 de juny i 11 de setembre, ambdós inclosos. Estarà oberta als visitants tots els dies, de dilluns a diumenge, de 18h a 24h de la tarda. Igual que en edicions anteriors, Fira d'Estiu està adreçada a artesans (tots aquells paradistes que venen productes elaborats per ells matrixes en un 90%) i assimilables (paradistes que elaboren els seus productes en un 50%). Per tots ells, el termini d'inscripció queda obert fins el 3 de juny.

Les sol·licituds hauran de respectar un seguit de condicions. Només es podran sol·licitar la venda dels següents productes artesanals d'alimentació: crepes, xurros i bunyols, llaminadures, garrapinyades, fruits secs, olis i vinagres, mel, melmelades, conserves, cotó de sucre i pomes caramel·litzades, olives, herbes i espècies, cafès, xocolata, cacau i tes (només matèria prima, no elaborats), flors i plantes, producte ecològic de km 0 i, vins, caves i licors. L'espai disponible a la Plaça del Mar serà per a 10 carpes de 3x2 o estructures similars de la mateixa mida.

Sol·licituds i criteris de valoració

Per participar cal presentar les sol·licituds entrant a l'enllaç o personant-se directament al Registre General d’aquest Ajuntament (Plaça Catalunya, 1) amb cita prèvia, que podeu sol·licitar en aquest altre enllaç. Els espais seran adjudicats en règim de concurrència competitiva. Els adjudicataris es seleccionaran mitjançant l’aplicació de diversos criteris de valoració. Els plecs de prescripcions tècniques que regeixen aquestes autoritzacions estaran disponibles per a consultes a l’e-tauler de la seu electrònica de la web de l’Ajuntament, i adjunt en aquesta pàgina.

Arxius adjunts