Nova programació de tardor a L’Auditori de Pineda de Mar

A la nova programació hi destaquen els muntatges Josafat, la desconeguda història de l’altre geperut de Notre Dam, Solitudes, la música d’Alba Carmona i la màgia amb Efecto Borrell.

Es presenta la nova programació d’espectacles a L’Auditori de Pineda de Mar per la tardor de 2019. Pels mesos d’octubre, novembre i desembre s’han programat obres teatrals per al públic adult i familiar. La programació es completa amb espectacles de circ, música i sessions de cinema.

De la programació destaca l’espectacle de circ Josafat, la desconeguda història de l’altre geperut de Notre Dame, espectacle guanyador del Gran Premi BBVA de circ. El 15 de novembre L’Auditori durà Solitudes, de Kulunka Teatre, una sorprenent historia de titelles per adults que ha estat guardonat amb el Premi Max al Millor Espectacle 2018 i a la Millor Composició Musical.

Pel públic infantil trobem dos espectacles com són Berta, la Caputxeta, 3a Generació, o bé El vestit pop de l’Emperador. Lligat al públic infantil també serà l’oferta de cinema amb títols ben recents com Aladdin, Dumbo o Toy Story 4.

De l’apartat musical trobem la presentació del primer disc d’Alba Carmona. Amb el final d’any arribarà el clàssic Concert de Nadal amb Set estampes de Nadal, amb Lieder Càmera. Els beneficis d’aquest concert es destinaran a la campanya de recollida de joguines de Nadal.

Per últim, els amants de la màgia tindran una cita imprescindible amb l’espectacle Efecto Borrell.

Carnet Amics de L’Auditori

Acostar els ciutadans a la cultura és un dels objectius dels responsables del programa de L’Auditori. Per fer-ho més senzill posen a l’abast de tothom el carnet Amics de L’Auditori. Aquest carnet ofereix un 20% de descompte en el preu de les entrades dels espectacles programats, a més d’oferir informació puntual als seus subscriptors sobre la mateixa programació. El carnet és de franc i es pot demanar a Can Comas – Plaça Catalunya 3.