Nova programació de cursos de primavera al Centre Cívic Poblenou

El període de preinscripció als cursos serà del 6 al 16 d’abril. Els cursos es realitzen en línia, i en el cas que les restriccions ho permetin, es reprendran presencialment amb grups reduïts.

El Centre Cívic Poblenou dona a conèixer el programa de cursos i activitats per aquest segon trimestre de l’any. Hi trobem tant cursos anuals, trimestrals com càpsules. Dels nous cursos trimestrals trobem tant d’activitat física – Tai txi, Kundalini i Hatha Ioga – com tallers d’escriptura i també per connectar amb la teva mascota.

Podeu consultar el programa de primavera 2021 del Centre Cívic Poblenou aquí

Les inscripcions per a tots els cursos es poden realitzar del 6 al 16 d’abril. Cal adreçar-se directament al Centre Cívic Poblenou per formalitzar la preinscripció. Un cop feta la preinscripció el centre s’encarrega de confirmar la plaça i indica les dades referents al pagament.

A causa de les restriccions, totes les activitats es realitzen en línia, i en cas de poder tornar a fer-les presencialment, serà en grups reduïts i amb totes les mesures sanitàries que dictin les autoritats sanitàries.