Les Jornades del Bacallà arriben a la seva 31a edició

Es celebraran entre els dies 5 i 14 d’abril, comptant amb la participació de sis establiments i una inauguració el primer dia al restaurant Peix Grillat. Durant les jornades, els establiments participants oferiran plats específics amb el bacallà com a protagonista, posant en valor el producte local.

Les prolífiques Jornades del Bacallà celebrades a Pineda de Mar arriben a la seva 31a edició, assentades com un referent al municipi. Enguany, a les jornades hi participaran fins a sis establiments i restaurants locals –El Peix Grillat, Sabor é A TE, Pura Brasa, Restaurant Diagonal, Can Formiga i ECO Pizzeria que bona!!-, els quals s’impliquen en el projecte per mostrar la cuina d’alta qualitat que es pot aconseguir amb productes de proximitat.

Les Jornades del Bacallà es caracteritzen per posar en valor el producte que els dóna nom. El bacallà, utilitzat històricament a les cuines d’arreu del país, serà el protagonista principal d’una vintena diferent de plats als establiments col·laboradors. Les diferents receptes seran un gran exemple de les àmplies possibilitats gastronòmiques que ofereix aquest producte dels nostres mars.

El divendres dia 5, a partir de les 19.00h i al restaurant Peix Grillat, es celebrarà la inauguració de les Jornades del Bacallà, la qual donarà el tret de sortida als deu dies d’aquesta especial oferta gastronòmica. Els preus de cadascuna de les propostes, fixat pels mateixos participants, es pot consultar directament amb els establiments.

Galeria d'imatges

Arxius adjunts