Les Comunitats Islàmiques de Pineda recapten 7000 € pel Rebost Solidari

Aquestes comunitats han organitzat una col·lecta per adquirir productes de primera necessitat per a famílies de Pineda que ho necessiten.

Aquests matí els representants de les Comunitats Islàmiques de Pineda de Mar han fet una donació de 7000 € al Rebost Solidari de Pineda de Mar. En els darrers dies aquestes comunitats havien engegat una col·lecta per contribuir a la compra d’aliments a famílies vulnerables del municipi que són ateses per aquest servei.

A l’acte d’entrega simbòlica d’aquesta donació han assistit els representants de les Comunitats Islàmiques de Pineda, l’Alcalde de Pineda Xavier Amor, el Regidor de Salut Santiago Macip, la Regidora de Drets Socials Marta Martín i la Coordinadora de Creu Roja a Pineda, responsable de gestionar aquest servei, Núria Llagostera.

L’Alcalde de Pineda ha expressat el seu agraïment a la comunitat islàmica, i també ha recordat tots els gestos solidaris que s’estant donant aquests dies davant la crisi provocades pel coronavirus Covid-19. Per la seva banda la regidora de Drets Socials ha explicat que que en les darreres setmanes s’ha multiplicat per 10 les persones que s’adrecen al Rebost Solidari necessitats d’aliments de primera necessitat.