L'Ajuntament atorga diplomes de reconeixament a tres esportistes campions de Catalunya de taekwhondo i patinatge

L'alcalde, Xavier Amor, els ha rebut a la sala de plens i els ha encoratjat a seguir formant-se seguint els valors nobles de l'esport

L'Ajuntament de Pineda de Mar, a través de l'alcalde, Xavier Amor, ha fet un reconeixament a tres esportistes que aquest any 2022 han estat campions de Catalunya de les sevse modalitats, taekwhondo i patinatge artístic.

Es tracta d'Izan Perellón Gutierrez, campiío de Catalunya Infantil de taekwhondo, Dídac Serrano Serrato, campió de Catalunya pre-cadet de taekwhondo, i Naiara Carregal Aguilar, campiona de Catalunya Star's de patinatge en categoria júnior.

Els esportistes, acompanyats dels seus pares han estat rebuts al consistori i se'ls ha lliurat un diploma de reconeixament pels títols assolits. L'alcalde, en una emotiva intervenció, els ha demanat que segueixin treballant en les seves especialitats esportives assumint els principals valors de l'esport: humilitat, fair play, esforç, companyerisme, respecte, compromís, noblesa, aprenentatge, i educació, entre molts d'altres.

Galeria d'imatges