L'ABS Pineda realitza les proves i test COVID-19 a l'AquaHotel Promenade

Les proves PCR i el test d'antígens es fan amb prescripció mèdica i cita prèvia

Les proves COVID-19 que depenen de l'Àrea Bàsica de Salut de Pineda es fan a l'AquaHotel Promenade del passeig Marítim. Aquest trasllat s'ha fet possible gràcies a un conveni entre l'AquaHotel Promenade i Salut, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda. Ho ha explicat Mar Masvidal, adjunta a direcció de l'ABS Pineda.

Les proves PCR i el test d'antígens es fan amb prescripció mèdica i cita prèvia. Si una persona té símptomes COVID-19 ha de contactar amb el seu ambulatori o trucar al telèfon centralitzat del 061.

La directora de l'ABS Pineda, Adriana Ramos, ha valorat positivament l'acord amb AquaHotel Promenade perquè permet a l'ABS de Pineda treure de l'ambulatori del C/ Tarragona tot el volum de persones a qui s'estan fent proves cada dia.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, acompanyat de la Primera Tinent d'Alcalde, Sílvia Biosca, i del regidor de Salut, Santi Macip, ha visitat aquest matí al personal sanitari que està al càrreg de les proves, i al director de l'AquaHotel, Jordi Noguera, per agraïr-los la tasca que estan fent i l'acord al qual han arribat per poder dur a terme els tests i les proves PCR a les instal·lacions de l'hotel.