La vacunació contra la Covid-19 a Pineda es trasllada a l’espai Sara Llorens

Fins ara la vacunació es feia a l’espai habilitat a l’AquaHotel Promenade. Les persones nascudes al 1961 i abans que encara no tinguin cap dosi poden demanar cita trucant al seu CAP.

A partir de demà la vacunació contra la Covid-19 a Pineda de Mar passarà a administrar-se des de l’espai Sara Llorens, a l’antiga biblioteca de plaça de les Mèlies. Fins ara la vacunació s’estava realitzant a l’AquaHotel Promenade, fruit d’un conveni entre l’establiment i Salut, amb el suport de consistori municipal. Amb vista a la reobertura dels establiments turístics l’ajuntament de Pineda ha cedit l’espai a plaça de les Mèlies per continuar amb la vacunació.

Des de l’Àrea Bàsica de Salut de Pineda fan una crida a les persones nascudes al 1961 o abans perquè, si no han rebut encara cap dosi de la vacuna, truquin directament al seu centre de referència per demanar cita. Segons marquen els criteris de les autoritats sanitàries les persones nascudes fins l’any 1952 rebran la vacuna de Pfizer-Biontech, mentre que les persones nascudes entre el 1952 i el 1961 rebran la d’AstraZeneca.

Telèfons per demanar cita:

  • CAP Pineda de Mar - 93 767 16 47

  • Consultori Local de Poblenou: 93 766 30 32