La «Setmana sense fum» organitza activitats contra el tabaquisme

Aquest matí s’ha fet entrega dels premis a les guanyadores del concurs de cartells, en el qual participen alumnes de totes les escoles. Durant la setmana s’han fet accions per a la conscienciació contra el tabaquisme juntament amb l’Espai Jove, el CAP i la Policia Local.

El servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha dissenyat tot un seguit d’activitats per a la conscienciació contra el tabaquisme, emmarcades en una nova edició de la «Setmana sense Fum».

Aquest matí s’ha fet el lliurament dels premis les guanyadores del concurs de cartells, en el qual participen alumnes de totes les escoles pinedenques amb dibuixos que incentivin tant deixar l’hàbit de fumar, com la prevenció del tabaquisme. Enguany el cartell guanyador ha sigut dissenyat per tres alumnes de l’Escola Sant Jordi.

Durant la «Setmana sense Fum» s’han dut a terme altres activitats de consciencació en col·laboració amb altres serveis del municipi com són l’Espai Jove, el Centre d’Atenció Primària o la Policia Local.

Així, a Can Jalpí s’ha pintat l’entrada per assenyalar que és un espai lliure de fum. També a Plaça Mèlies es va instal·lar un estand informatiu juntament amb personal del CAP. I, finalment, des de Policia Local s’estan fent inspeccions a establiments on es venen cigarretes electròniques -–conegudes popularment com a vàpers--, per informar de la normativa vigent incidint en la prohibició de la venda d’aquests productes a menors d’edat.

Galeria d'imatges