La segona edició de la Fira Treballa es celebrarà el 28 de febrer al Centre Innova

L’edició d’enguany es centrarà en el sector turístic, amb el propòsit de superar la quinzena d’empreses i els dos centenars d’ofertes de feina. L’objectiu de la Fira Treballa és ajudar tant a les persones a trobar feina, com a les empreses a trobar personal.

Després de l’èxit de la primera edició de la Fira Treballa celebrada l’any passat, enguany es repetirà la proposta al Centre Innova. Serà el dimecres 28 de febrer, entre les 10.00 i les 14.30h, en una edició que es centrarà en l’oferta d’empreses del sector turístic i restauració.

Les inscripcions per participar estan encara obertes. Les empreses inscrites ja superen la desena, destacant la presència d’un total de cinc cadenes hoteleres que ofereixen una gran varietat de llocs de treball en diferents localitats. També s’hi han inscrit empreses de treball temporal que acostaran les seves propostes de feina a la Fira Treballa.

200 llocs de treball

L’objectiu fixat enguany és repetir la xifra de dos-cents llocs de treball ofertats que es va assolir en la primera edició, malgrat l’especifitat d’aquesta segona en el sector turístic i restauració. En aquest sentit, es mantenen oberts els formularis d’inscripció de llocs de treball per a empreses.

Les persones aspirants a ocupar les places ofertades també es poden inscriure a través del seu formulari particular, així com contactant directament amb el Centre Innova. Es recorda la importància d’assistir a la Fira per tal de poder realitzar les entrevistes amb les empreses personalment i entregar els currículums.

Galeria d'imatges