La regidoria de Ciutat Saludable crea un grup de Marxa Nòrdica

El grup es va iniciar el passat mes de juny després de les sessions amb entrenadors organitzades des de la regidoria de Ciutat Saludable. La participació és lliure i gratuïta, només cal sol·licitar-la per telèfon o correu electrònic.

La Marxa Nòrdica, que rep aquest nom pels seus orígens a Finlàndia, arriba a Pineda amb la reunió d'un grup de persones per a la seva pràctica. Aquest tipus de marxa va aparèixer fa unes tres dècades com un entrenament per als esquiadors de fons durant l'estiu, quan no podien practicar sobre la neu. Consisteix en caminar amb dos bastons, simulant la pràctica de l'esquí, la qual cosa permet també enfortir els braços.

Arrel de dues sessions d'entrenament organitzades per la regidoria de Ciutat Sostenible, a Pineda s'ha constituït un grup de persones per a la pràctica conjunta d'aquest esport. La participació és lliure i gratuïta, oberta a totthom. Per participar només cal sol·licitar-ho per missatge al telèfon 616.326.747 o a través del correu electrònic (salut@pinedademar.org).

Habitualment el grup realitza dues sessions d'entrenament setmanals. L'Ajuntament de Pineda facilita bastons per a les sessions d'entrenament a aquelles persones que no en disposen. 

Galeria d'imatges