La Policia Local deté els presumptes lladres de dos robatoris en empreses de Pineda de Mar, i recupera un vehicle robat

L’alerta la va donar la propietaria d’una de les empreses, després que saltés l’alarma

La Policia Local de Pineda ha aconseguit detenir els presumptes lladres de dos robatoris a Pineda de Mar, que han tingut lloc a dues empreses del municipi, en una immobiliària i a una empresa d’excavacions, els passats dies 23 i 24 de setembre.

Gràcies a la trucada, a les 13.30h. del dia 23, per avís de l’alarma, de la propietaria d’una de les empreses que els presumptes lladres havien entrat a robar, la policia local va activar tot l’operatiu de recerca, que també incorporava l’avís a Mossos d’Esquadra.

Cap a les 17.47h la patrulla de servei de la Policia Local va localitzar a dues persones per la zona del Passeig Marítim, que vestien roba molt similar a la descrita en el robatori de la immobiliària, captats per les càmeres del mateix establiment.

Els agents de la policia local van procedir a la identificació de les dues persones sospitoses, i acte seguit van ser traslladades a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Pineda, que van confirmar la seva identitat, amb nombrosos antecedents patrimonials, i vinculades a organització criminal, amb domicili fixat a Madrid.

A ambdues persones detingudes se’ls atribueix el presumpte robatori a les dues empreses de Pineda de Mar.

Acte seguit, a través del seguiment de les imatges d’una de les càmeres de video vigilància de Pineda de Mar que enfoca cap a la riera, es detecta la presència d’una de les dues persones detingudes, que s’adreça cap un vehicle de la marca Porsche, que l’endemà, el 24 de setembre, a les 21.21h. és identificat per la patrulla de la policia local, aparcat en un carrer de Pineda. Es tractava d’un cotxe robat, que després de fer les diligències oportunes, va ser conduït cap al dipòsit municipàl de vehicles.

El presumptes lladres han passat a disposició judicial.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i la Primera Tinent d’Alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana, Sílvia Biosca, han enviat una carta de felicitació a la plantilla de la Policia Local per reconèixer la bona tasca en la Seguretat Ciutadana, i en especial, per les detencions efectuades en els fets del passat 23 i 24 de setembre.