La Policia Local arresta un individu sobre el qual estava pendent una ordre de detenció europea

L’actuació policial es va produïr el passat divendres, després d’identificar el sospitós reclamat des d’Alemanya per pertinença a organització criminal. L'individu s'havia instal·lat a Pineda fugint de la justícia, on hi mantenia una vida discreta.

La Policia Local de Pineda de Mar va completar una destacada intervenció el passat divendres 29 de març. Es tracta de la detenció d’un individu sobre el qual pesava una ordre de detenció europea i que, mitjançant falsa identitat i falsa documentació, s’havia instal·lat al municipi.

L’ordre de cerca i captura havia sigut tramitada des d’Alemanya, país des d’on la justícia el reclama per pertinença a organització criminal dedicada a delictes contra la propietat. Durant el procés d’identificació i la notificació de la detenció als Mossos d’Esquadra, el cos de la policia catalana va constatar que en ús de la seva falsa identitat també havia perpretat delictes a Catalunya, acumulant nombrosos antecedents per delictes del mateix tipus.

L’històric de delictes i la situació de fugitiu de la justícia el van portar a residir a Pineda de Mar, on vivia de manera discreta des de feia poc temps, per tal de passar desaparcebut pels cossos policials.