La Biblioteca Poblenou supera les 10.000 visites durant el seu primer trimestre

Després de la reforma integral de l’edifici, la Biblioteca Municipal Poblenou va celebrar la seva reobertura el passat 16 de setembre. Les xifres registrades durant els primers tres mesos de la reobertura certifiquen la importància de l’equipament amb 129 visites diàries.

La Biblioteca Municipal Poblenou presenta les xifres registrades després dels tres primers mesos des de la reobertura. La biblioteca va aturar els seus serveis degut a la reforma integral de l’edifici, que també va permetre una renovació de mobiliari i la reorganització d’espais per tal d’actualitzar els seus serveis. El passat 16 de setembre de 2023 va obrir-se de nou al públic, donant cobertura a les pinedenques i pinedencs que viuen a la zona.

Passats els tres primers mesos, la biblioteca ha presentat les seves primeres xifres, destacant les més de 10.000 visites presencials, que suposen un total de 129 diàries per cada jornada d’obertura. En aquestes no s’inclouen les 3.005 persones que van assistir a la inaguració. Pel què fa als préstecs, se n’han realitzat una mitjana de 50 diaris, superant els 4.000 totals.

Noves inscripcions

Durant aquest període, les inscripcions a la biblioteca han augmentat prop d’un 20%, superant els 2.200 totals. La inscripció és lliure i gratuïta, i permet gaudir dels 9.034 documents per a consulta o préstec i dels 6 ordinadors d’ús públic.