L’Auditori presenta la programació completa del 2023

“Encanto, tributo musical” obre l’any amb les entrades pràcticament exhaurides. “Els Gossos”, “Ocaña, Reina de las Ramblas” i “El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc” són les tres propostes teatrals. També són tres les propostes musicals, amb “Mónica Green Trio” i dues propostes de Kilòmetre 0: “Saüc en flor” i “En família, Luís Flores”.

Per primera vegada, L’Auditori de Pineda de Mar unifica la programació de tot l’any, presentant les propostes de manera conjunt en comptes de separar-les en dues temporades. La intenció és garantir una programació de qualitat amb suficient antelació, donant confiança als professionals i oferint al públic la possibilitat de fer les seves pròpies previsions coneixent totes les opcions.

L’èxit en la venda d’entrades de “Encanto, tributo musical” assenyala la decisió com un encert. La peça encarregada d’obrir l’any es podrà veure el 19 de febrer, però ja té les entrades pràcticament exhaurides. És una de les dues propostes familiars. La segona és “El viatge de l’elefanta Sara”, que serà interpretada per Lady Albergínia i el Senyor Patata el 5 de novembre.

 

Tres propostes teatrals de nivell

L’obra “Els Gossos”, sobre la fragilitat d’allò que anomenem estabilitat emocional quan, es podrà veure el dia 1 d’abril. Tot seguit, el 20 de maig i per a commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIQ+ fòbia, Joan Vázquez i Marc Sambola interpretaran “Ocaña, Reina de las Ramblas”. El 7 d’octubre, Pere Arquillué oferirà un monòleg a set veus amb la peça “El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc”.

 

La música de “Kilòmetre 0” protagonista

Mónica Green Trio encapçala les propostes musicals amb una actuació programada per portar L’Auditori més enllà del seu edifici. Els musics locals també formen part de la programació d’enguany. Sota l’etiqueta de música de “Kilòmetre 0”, tant Luís Flores (11 de març) com els músics del grup Saüc en flor (18 de novembre) tindran l’oportunitat de compartir les seves cançons amb el públic més proper.