L’Auditori de Pineda recupera el 100% de l’aforament amb el concert de Manu Guix

Demà dissabte oferirà un concert en format acústic amb cançons de la seva discografia i altres temes populars. Amb la relaxació de mesures, s’han desbloquejat entrades i encara en queden disponibles a www.auditoripineda.cat

Avui entra en vigor la relaxació de mesures contra la Covid que afecten diversos sectors, entre ells la cultura. Des d’avui es recupera el 100% de l’aforament en teatres, cinemes, auditoris, biblioteques, museus, sales de concerts, d’exposició, galeries d’art i arxius. També s’elimina el nombre màxim d’espectadors en tota mena d’espectacles.

D’aquesta manera L’Auditori de Pineda recupera el 100% de l’aforament. Aquesta mesura ja s’aplicarà en el concert de Manu Guix programat per demà dissabte a les 20.30 h. A la web www.auditoripineda.cat s’han desbloquejat les entrades que restaven per arribar a tot l’aforament d’espectadors i ara estan disponibles per tothom que en vulgui.

Una nit amb Manu Guix

Manu Guix arriba a Pineda per presentar en format acústic (veu i piano) les cançons de tota la seva discografia i interpreta versions d’altres temes clàssics de la música de tots els temps (Elton John, Lluís Llach, Mecano, etc.). Un concert on el públic també pot escollir de forma lliure el repertori, fent que cada espectacle sigui únic i diferent. Manu Guix és un dels grans intèrprets i compositors del nostre país amb una llarga trajectòria com a autor i intèrpret, compositor i director de musicals o també conegut per les seves aparicions a la televisió.