L’Alcalde de Pineda de Mar lliura el premi a la guanyadora del Concurs de Cartells Sense Fum

El concurs, que aquest any arriba a la seva 13a edició, ha servit per tancar els actes de la Setmana Sense Fum.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el regidor de Salut Pública Santiago Macip han visitat aquest matí l’Escola Aloc de Pineda per entregar el premi a l’alumna Martina Bravo, guanyadora del XIIIè Concurs de Cartells Sense Fum. Enguany han participat en la convocatòria sis escoles del municipi amb dissenys de cartells amb missatges preventius i de sensibilització sobre els riscos associats al tabac: malalties que provoca, despesa econòmica, costos pel medi ambient, etc.

Martina Bravo, guanyadora del concurs amb l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el regidor de Salut Pública Santiago Macip.

La guanyadora ha rebut un estoig de pintura, un diploma i un lot de productes de Can Xaubet, a més de l’entrada a l’equipament per a ella i la seva família durant tot un mes. Els finalistes del concurs també han rebut un diploma i un lot de productes. També es sortejarà entre els finalistes un passi familiar a les instal·lacions esportives de Can Xaubet.

L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el regidor de Salut Pública Santiago Macip i la tècnica de promoció de la Salut de l'Ajuntament de Pineda amb els finalistes del concurs.

El cartell guanyador ha estat seleccionat per la seva claredat en el grafisme i en la imatge, i també per basar-se en un missatge positiu de vida saludable enfront del consum de tabac. A més està protagonitzat per una dona, sector en el qual està augmentat molt la prevalença en aquest hàbit. El cartell serà reproduït en postals que es repartiran a tots els nens i nenes de les escoles de Pineda i a més també s’exposarà a les cartelleres municipals.