L’Ajuntament de Pineda i la Cambra de Comerç de Barcelona al Maresme treballaran plegats per fer realitat l’oficina de tramitació de llicències

L’alcalde, Xavier Amor, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Maresme, David Anton, s’han reunit a Mataró per explorar vies de relació entre ambdues institucions. L’objectiu de l’Ajuntament és dur a terme accions en benefici del teixit productiu i l’obertura de l’oficina de tràmits administratius i de llicències.

Aquest dimarts el president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Maresme, David Anton, i l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, han mantingut una primera trobada per marcar línies futures de col·laboració entre les dues institucions.

Després d'analitzar possibles accions que beneficiïn al teixit productiu del municipi, l’alcalde ha demanat al representant cameral, David Anton, l’ajuda de la Cambra amb l’objectiu que l’Ajuntament pugui intensificar, realitzant tots els esforços possibles, l’agilització dels tràmits administratius i simplificar els terminis de llicències i permisos, entre d'altres.

Amb aquest objectiu l'alcalde ja ha exposat la voluntat de l'ajuntament de Pineda en crear l'oficina de llicències, aprofitant d’altra banda l’experiència d’altres ciutats que han dut a terme les obertures d’aquestes oficines.

Tant la Cambra de Comerç de Barcelona com l'Ajuntament s'han emplaçat a futures reunions més tècniques per començar a aterrar i iniciar accions concretes.