L’Ajuntament de Pineda engega un projecte d’oci alternatiu per a joves majors de 16 anys a les nits

El projecte JPK – Junt Però Kontrolem proposa activitats esportives, artístiques, musicals, de cinema i lúdiques.

Les regidories de Joventut, Esports, Cultura i Salut de l’Ajuntament de Pineda de Mar creen el projecte JPK – Junt Però Kontrolem, un projecte d’oci nocturn alternatiu per a joves majors de 16 anys. El projecte té les seves arrels l’any 2020, quan es va engegar el projecte #juntperocontrolem amb l’objectiu de dur el missatge de reducció de danys i de protecció davant la Covid als joves quan estaven reunits a espais oberts.

L’actuació va fer palesa una necessitat d’espais oberts per als joves en altres franges horàries i una demanda d’un ventall d’activitats diferent o alternatiu a la discoteca o al botellot a la platja durant les nits d’estiu.

Per aquest motiu el projecte JPK contempla un programa d’activitats que es realitzaran els divendres a la nit (de 22 a 1:00h) amb una oferta esportiva, artística, musical, de cinema i lúdica. Així s’ha programat La Nit de Can Xaubet que posarà a l’abast la pràctica d’esports com el beisbol, el bàsquet, les bitlles, spinning o cròsffit; la Nit Artística que proposarà tallers de percussió, afrodance o capoeira a Can Jalpí; la Nit d’esports a la Platja amb volei o futbol; la Nit de Cinema a la Fresca, Nit a l’Skateparc o Nit d’Scape Room. Aquestes propostes es realitzaran des del 9 de juliol fins el 17 de setembre i per poder assistir-hi els joves amb inscripció prèvia.

Des de l’organització s’espera que el JPK es converteixi en un espai viu i que els mateixos joves puguin proposar activitats per a les properes edicions.