Jornada de Portes Obertes a l’Escola Municipal de Música de Pineda

Adults, joves i infants estan convidats al tast d’instruments que es celebrarà dimecres 8 a l’Escola Sant Jordi i dijous 9 a l’Escola Antoni Doltra.

L’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar està preparant unes jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta formativa pel curs 2021-22. Les jornades es celebraran dimecres 8 de setembre a l’Escola Sant Jordi i dijous 9 a l’Escola Antoni Doltra, totes dues a les 18 h als patis dels centres. Són obertes a tot el públic, tant a infants com a adults, i s’hi podrà fer un tast d’instruments dels diferents cursos que es realitzen a l’Escola Municipal de Música.

El curs 2021-22 s’inicia el 13 de setembre, i l’escola encara està oberta a inscripcions pels curos d’instruments: piano, guitarra clàssica i elèctrica, baix, contrabaix, violí, violoncel, clarinet, saxo, flauta de bec i travessera, bateria i veu. També s’ofereixen formacions de diferents grups instrumentals: combos, orquestra de cambra i big band i vocals (coral, llenguatge musical i harmonia).

A banda d’aquestes formacions l’escola també ofereix el curs de Música i Moviment dirigit a alumnes de 3 a 7 anys i que es realitza a les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra. També, adreçat a infants d’entre 0 i 3 anys es proposa el programa «Música en Família» amb la qual els nadons i un acompanyant (mare, pare, avi, àvia,...) obtindran una experiència musical primerenca a partir de la pròpia vivència i a través dels sentits.

L’Escola Municipal de Música de Pineda és Centre oficial de la Generalitat de Catalunya des del curs 2004-05 i per tant els alumnes que estudien ESO o Batxillerat poden fer convalidacions d’assignatures o crèdits pel fet d’estar inscrits a un centre oficial com aquesta Escola.