Ja pots demanar la bonificació de la taxa d’escombraries per ús de la deixalleria

Les persones usuàries de la deixalleria es poden beneficiar de fins a un 20% de la taxa d’escombraries. Les sol·licituds es podran presentar a l’Ajuntament amb la targeta d’usuari de la deixalleria com a justificant fins a finals de gener.

Fins al 31 de gener els veïns i veïnes de Pineda que hagin utilitzat la deixalleria municipal per abocar-hi residus especials, poden demanar la seva bonificació en la taxa d’escombraries de l’any 2020. La bonificació es pot tramitar telemàticament a través de la Seu Electrònica de Pineda de Mar o bé presencialment a l’Oficina de l’Atenció al Ciutadà amb cita prèvia (citaprevia.pinedademar.org o bé al telèfon 937671560).

Com a mesura implantada el 2017, totes les persones usuàries de la deixalleria municipal poden beneficiar-se de la bonificació de la taxa municipal de fins al 20% anual. Per fer-ho només s’ha de presentar la targeta d’usuari de la deixalleria segellada amb un mínim de quatre usos (o abocaments) dels residus especials més comuns: olis de cuina, aparells elèctrics, bateries i piles, tòners d’impressora, etc.

854 bonificacions al 2020

En la darrera campanya de bonificacions de la taxa municipal d’escombraries, 854 persones es van beneficiar d’un descompte de fins el 20% del seu rebut. Aquesta iniciativa té la finalitat de premiar aquelles persones que utilitzin la deixalleria per desfer-se de forma correcta d’aquells residus que no entren dins la recollida selectiva.