Inscripcions obertes a l’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar

L’Escola Municipal de Música de Pineda disposa d’un ventall de cursos que cobreix la formació en música des de nadons fins adults.

L’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar té obertes les inscripcions pels diferents cursos que organitza. El ventall va des de formació per a nadons fins adults. Els cursos d’instruments que es realitzen són piano, guitarra (tant clàssica com elèctrica), baix, contrabaix, violí, violoncel, clarinet, saxo, flauta de bec i travessera, bateria i també veu. També s’imparteix formació de diferents grups instrumentals: combos, orquestra clàssica i big band i vocals (coral, llenguatge musical i harmonia.

Cursos Escola Música Municipal Pineda

Adreçat als més joves trobem la formació de Música i Moviment, dirigit a alumnes de 3 a 7 anys i que es realitza a l’escola Sant Jordi i a l’Antoni Doltra. Per obtenir una experiència musical primerenca a partir de la pròpia vivència i a través dels sentits s’ofereix el Programa «Música en Família» que s’imparteix a les Llars d’Infants Municipals on comparteixen la sessió nadó i adult (mare, pare, àvia, avi, ...). Adreçat a infants de 0 a 3 anys.

 Música en Familia Pineda de Mar

L’Escola Municipal de Música de Pineda és Centre oficial de la Generalitat de Catalunya des del curs 2004-05 i per tant els alumnes que estudien ESO o Batxillerat poden fer convalidacions d’assignatures o crèdits pel fet d’estar inscrits a un centre oficial com aquesta Escola.

 Per més informació i matriculacions podeu dirigir-vos a:

  • Can Comas: de dimarts a dijous d’11 a 13 h.

  • Escola Sant Jordi: de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 h.

  • Escola Antoni Doltra: dilluns de 16.30 a 18 h i dijous de 16.30 a 17.30 h.

Galeria d'imatges