Inici de la campanya <<Viu l'Estiu a Pineda!>>

En format agenda, la campanya recull totes les activitats i esdeveniments municipals durant els mesos d'estiu. Completa la informació amb els horaris del Mini Beach Club, del Baby Center i de la Fira d'Estiu.

Una temporada més el consistori difón les activitats i esdeveniments municipals que es portaran a terme a Pineda de Mar al llarg dels mesos de juliol i agost amb la campanya <<Viu l'Estiu!>>. En format agenda, es tracta d'un calendari de referència que permet conèixer tot el que passarà a Pineda durant l'estiu, unificant totes aquelles propostes programades des del propi Ajuntament i des de les entitats pinedenques, amb l'objectiu d'ajudar en la dinamització de diferents sectors com el cultural, el turístic o l'econòmic.

L'agenda recull tant els esdeveniments puntuals com els programes dissenyats per a més d'un dia. Entre aquests últims, trobarem el Junts Pèro Kontrolem (JPK) organitzat des de l'Espai Jove Can Jalpí, les sardanes de diumenge al vespre a la Plaça de les Mèlies o els diferents tallers organitzats per equipaments cultural com la Biblioteca M. Serra i Moret i el Centre Cívic Poblenou. Així mateix, l'agenda també recorda les dates de les diferents festes de barri.

Finalment, també hi podreu trobar referits els horaris d'obertura i tancament de les activitats al Mini Beach Club i al Baby Center, ambdós a la Platja dels Pescadors, així com els de la Fira d'Estiu de la Plaça del Mar. 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts