Horaris i recorregut del «Xino-Xano», el trenet turístic per conèixer Pineda

Es posarà en marxa a partir del dijous 28 de març, amb una freqüència cada 60 minuts en horaris de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 20.00h. El circuit del «Xino-Xano» connecta la zona del Centre amb Poblenou a través del passeig Marítim i consta d’11 parades als punts més concorreguts

El «Xino-Xano» de Pineda, el trenet turístic que permet visitar i conèixer diferents zones del municipi, es posarà en marxa el proper dijous 28 de març. Amb una freqüència establerta cada 60 minuts, estarà a disposició de ciutadania i turisme en horaris de 9.30 a 13.30h i de 16.00 a 20.00h del vespre.

El recorregut connecta la zona de Pineda Centre amb Poblenou, passant per les platges dels Pescadors, la de la Riera i de la mateixa Poblenou. En total, el traçat consta d’11 parades als punts més concorreguts, com poden ser la Plaça de les Mèlies, l’estació de trens i els allotjaments turístics com hotels, càmpings i aparcaments.

Els infants de fins a 4 anys no paguen per l’ús del «Xino-Xano», i els adults disposen d’un preu de 3€ per un bitllet només d’anada -del Centre a Poblenou i viceversa- i de 5€ per anada i tornada.