Formació per a persones emprenedores

El Centre Innova ofereix una varietat de cursos gratuïts durant el trimestre de tardor per a persones emprenedores

El Centre Innova (situat al carrer Quevedo número 16) ha presentat el seu calendari formatiu per als mesos de setembre, octubre i novembre, durant el trimestre de tardor. Amb el focus posat en fomentar l'emprenedoria i en la generació d'autoocupació entre les pinedenques i els pinedencs, es plantegen un llistat de set cursos gratuïts oberts a totes aquelles persones amb inquietuds, ja sigui per buscar millorar les seves capacitats professionals a través de la formació en camps addicionals als que treballen habitualment, o bé per reforçar amb nous coneixements les seves capacitats.

La majoria dels cursos són en dates puntuals, a desenvolupar entre una i tres dates concretes. Només L'aventura d'emprendre - Programa formatiu per a persones emprenedores es repeteix durant dos mesos (els dimecres i els divendres entre el 22 de setembre i el 27 d'octubre). És el cas també de L'hora del cafè - Fem xarxa, una proposta que, més que un curs, consistirà en una trobada on compartir experiències professionals i enriquir els coneixements. Es repetirà tots els dilluns entre el 2 d'octubre i el 18 de desembre.

Totes les formacions són gratuïtes i obertes a qualsevol persona interessada, però requereixen d'inscripció prèvia. Les inscripcions s'han de realitzar a través de les adreces de contacte del Centre Innova: via correu a innova@pinedademar.org, del telèfon 93 767 15 60 ó bé in situ al carrer Torres Quevedo número 16. Els cursos es desenvoluparan de forma presencial, per la qual cosa es prega als inscrits que garanteixin la seva assistència en les dates fixades