Finalitza el programa Estiu Jove de Pineda de Mar per a joves de primer i segon de l’ESO

El projecte oferia una proposta d’activitats lúdiques per a nois i noies d’entre 12 i 14 anys.

Un total de 60 joves de Pineda que cursen primer i segon d’ESO han participat en el programa Estiu Jove impulsat per les regidories de Joventut i Educació de l’ajuntament de Pineda de Mar. Des del 28 de juny els participants, repartits entre l’Espai Jove Can Jalpí i el Centre Cívic Poblenou, han pogut gaudir durant tres matins a la setmana d’activitats diverses. Per exemple han realitzat una sortida al Tibidabo, a Illa Fantasia, al centre Equanim, han conegut l’entorn natural de Pineda, entre de moltes altres activitats.

El programa inclòs en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Pineda té com a objectius afavorir les oportunitats educatives entre la població juvenil de Pineda de Mar més enllà de l’horari lectiu i promoure la participació de l’alumnat amb més vulnerabilitat educativa en activitats extraescolars i de lleure educatiu (activitats fisicoesportives, culturals, artístiques, formatives,...).

La valoració que es fa del projecte és molt positiva, ja que ha permès plantejar una programació que cobreixi les necessitats de la població adolescent en relació a l’oci i al lleure durant el període estival.