<<Escolta Jove>>, un nou servei adreçat a adolescents

L’Espai Jove-Can Jalpí continua reforçant l’atenció a joves i adolescents amb un servei dedicat als majors de 12 anys. Es considera un servei complementari, que en cap cas substitueix tractaments o teràpies.

Neix el servei “Escolta Jove”, un servei que pretén oferir un espai individualitzat d’escolta i comprensió per als i les joves que ho necessitin. Un servei que permet acompanyar-los a poder identificar i reforçar les capacitats pròpies i dels respectius entorns (família, escola, amistats) i, al mateix temps, generar un espai còmode on el jove es pugui sentir comprès, escoltat i acompanyat.

Partint d’aquesta idea, es presenta el servei com una resposta a la necessitat identificada en la joventut del municipi, i expressada tant pels joves com per persones dels seus entorns familiars i escolars. En tot cas, es considera aquest servei com a complementari i no realitzarà en cap cas tractaments, diagnòstics, ni teràpies, així com tampoc es poc considerar servei sanitari i/o psicològic.

D’accés lliure i gratuït, el servei està destinat a adolescents i joves a partir de 12 anys del municipi de Pineda de Mar. S’oferirà tres dies a la setmana, en dos espais diferenciats: els dilluns al Centre Cívic de Poblenou i dimarts i dimecres, a l’Espai Jove Can Jalpí. L’horari del servei serà de 17 a 20h els dilluns i de 16 a 19h els dimarts i dimecres. El sistema d’accés al servei es farà mitjançant cita prèvia a través del formulari enllaçat.