Es suspèn la 12a edició del Festival Arts d'Estiu

Comunicat oficial de l'Ajuntament de Pineda de Mar

Lamentem profundament que finalment no es pugui celebrar el festival ARTS d’Estiu. El departament de Territori de la Generalitat de Catalunya no autoritza la celebració de l’esdeveniment a la platja dels Pins de Pineda de Mar, emplaçament on s´ha realitzat els últims anys.
Des de l´organització i l’Ajuntament de Pineda de Mar s´ha treballat intensament i s’ha redibuixat el festival amb una proposta que es va traslladar a la Generalitat de Catalunya, limitant el nombre de concerts, garantint el control sonomètric i avançant el tancament del recinte a les 12 de la nit, però tot i els esforços invertits aquestes últimes setmanes finalment no serà possible. 
Segons ha anunciat l’organització del Festival els concerts de Carlos Rivera, Rozalén, Sopa de Cabra i els Amics de les ARTS + The Tyets canvien de recinte i tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols , en el Festival de Porta Ferrada. L'import de les entrades de les actuacions suspeses es tornaran íntegrament al mateix sistema des del que van ser adquirides durant els propers dies.
L’ajuntament de Pineda de Mar continuarà treballant per la celebració d’esdeveniments que dinamitzen i posicionen el nostre municipi, molt positius per la promoció econòmica local i cultural de Pineda de Mar.