Enllestida la programació de tardor del Centre Cívic Poblenou

Les inscripcions s'obriran el dijous 15 de setembre i les primeres activitats començaran a principis d'octubre. La programació es tancarà a finals de desembre.

El Centre Cívic Poblenou presenta la programació de tardor 2022 amb la que tancarà aquest any. Cursos i tallers seran els principalsprotagonistes, amb una gran varietat de propostes tant en els continguts, com en els horaris com, fins i tot, en les edats a les que es dirigeixen. Així mateix, al Centre Cívic podràs trobar cursos per aprendre diferents idiomes (anglès, francès, italià i alemany), tallers i cursos relatius a la salut (gimnàstica correctiva, suport a la lactància, ioga...), cursos d'expressió artística (balls, teatre, pintura...) i, fins i tot, cursos i tallers sobre oficis i aspectes més tècnics com el bricolatge, el ganxet o el patchwork.

El primer dia d’inscripcions serà el 15 de setembre, a partir de les 16.00h. La resta de dies, en l'horari habitual d’obertura (matí i tarda). Les inscripcions estaran obertes fins al 30 de setembre, amb places limitades. Les primeres activitats començaran a principis d'octubre i es tancaran a finals de desembre.

Què cal fer per inscriure's?

1. Adreçar-te al Centre Cívic Poblenou per a formalitzar la preinscripció.
2. Feta la preinscripció, es posaran en contacte amb tu per confirmar la plaça, rebre les dades referents al pagament i, així, formalitzar la inscripció.
3. Un cop formalitzada la inscripció, es posaran en contacte amb tu per recordar-te l’inici del curs i informar-te del material necessari.

Arxius adjunts