En marxa el projecte <<Dinamització de Patis Oberts>>

El servei estarà disponible els caps de setmana des de l’1 d’octubre fins al 31 de desembre de 2022. S’oferirà a dos espais: als patis de l’Escola Antoni Doltra i de l’Escola Sant Jordi.

A partir del proper 1 d’octubre, els patis de les escoles Antoni Doltra i Sant Jordi estaran dinamitzats els caps de setmana amb jocs, racons temàtics, tallers i moltes més activitats lúdics per als infants, joves i les seves famílies. Està previst que el projecte s’allargui fins el darrer dissabte de l’any, el del 31 de desembre. El servei serà obert a tothom i s’oferirà els matins de dissabte i diumenge entre les 10.00h i les 13.00h.

L’espai s’adaptarà a diferents propostes. Hi haurà jocs tradicionals, jocs simbòlics i jocs d’arreu del món que permetran intercanviar coneixements i apropar-se a diferents cultures. També hi haurà racons específics, com el creatiu, el Montessori Waldorf i el de lectura, des d’on els infants podran explorar una part més educativa i artística acompanyats pels monitors responsables del projecte.

 

Dirigit a totes les edats i tota la família

Els objectius de la dinamització dels Patis Oberts són diversos. El principal és augmentar les possibilitats d’oci familiar al municipi i potenciar la pràctica educativa des d’un punt de vista lúdic, implicant i apel·lant a les famílies. És per això que les activitats abasten diferents franges d’edat. També es busca , oferir alternatives locals als pinedencs i les pinedenques que generin rutines positives en relació als espais públics.