Els Fons Next Generation assignen 821.993,32 euros a Pineda de Mar

El projecte pinedenc és el més ben valorat de la comarca, i només Mataró aconsegueix també assignació. La partida es dedicarà a la reforma de l’edifici de benestar social situat al carrer Major.

La convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació d’edificis de titularitat pública en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència s’ha resolt de manera favorable per a l’Ajuntament de Pineda de Mar. La proposta ha sigut una de les 405 escollides, quedant en la posició 210, per davant de les altres dues propostes de Mataró. Les tres han sigut les úniques escollides de la comarca Maresme en aquesta convocatòria.

Els 821.993,32 euros assignats s’invertiran en el projecte de reforma de l’edifici de benestar social de Pineda de Mar. En concret, a la seva primera fase, que estava pressupostada en 1.445.000,00 euros totals. Aquesta ajuda europea no serà la única que rebi el projecte, que també comptarà amb 126.296,93 euros de la Generalitat mitjançant el PUOSC (Pla Únic d’obres i serveis de Catalunya). Els 496.709,75 euros restants del projecte els assumirà l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Satisfacció i optimisme de cares futures convocatòries

L’alcalde Xavier Amor i Martín s’ha mostrat satisfet per haver aconseguit “un reconeixement que dóna resposta a la bona feina realitzada des de Pineda de Mar” i, especialment, perquè el projecte permetrà “agilitzar una reforma que millorarà els serveis que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania”. A més, es mostra “optimista amb els projectes presentats a les altres convocatòries dels Fons Next Generation” per poder seguir millorant les condicions del municipi.