El Psychobilly Meeting celebra una nova edició després de dos anys d’aturada

Començarà el dimarts 5 de juliol i acabarà el dia 12 del mateix mes, amb seu a la Platja dels Pins i al Santi’s Beach Bar. Considerat referent mundial dins del seu gènere, celebra el seu 30è aniversari en la seva 28ena edició.

Tot a punt per una nova edició del Psychobilly Meeting, un esdeveniment de referència pels amants de gèneres i estils com el psychobilly, rockabilly, surf, garage i punk que reuneix artistes internacionals de primer nivell. El festival va haver de fer un parèntesis obligat de dos anys per la situació de pandèmia que va provocar la Covid-19, i que compensa en aquesta edició allargant dos dies més les seves propostes, que habitualment duraven cinc. Així, Pineda de Mar gaudirà dels concerts entre els dies 5 i 12 de juliol, en els seus dos espais habituals: l’escenari central ubicat a la Platja dels Pins per als grans concerts i l’espai al Santi’s Beach Bar on es podran seguir les festes i els concerts diürns.

En anteriors edicions, el festival ha arribat a xifres de fins a 2.500 assistents que, segons un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona, han pogut generar més d’un milió i mig d’euros de benefici pel municipi. Coneixedors de la responsabilitat que suposa per un festival moure aquest volum de gent, els responsables del certamen remarquen en la seva normativa aspectes com el respecte al descans dels veïns, la prohibició de beure als carrers o de fumar en interiors.

 

Preus i venda d’entrades

El festival ofereix un abonament de 90€ per tots els concerts i posa a la venda entrades per a dies puntuals (dimecres 18€, dijous 30€, divendres 35€, dissabte 35€ i diumenge 30€). Les entrades es poden comprar a través del seu web www.psychobillymeeting.com.