El programa NEXES organitza un taller TIC per a gent gran

NEXES treballa per evitar o reduir el sentiment de soledat de persones de seixanta-cinc anys o més, generant vincles entre elles i amb els recursos del territori. El taller donarà a conèixer eines d'informació i comunicació digitals.

Els dies 10, 18 i 25 de juny tindrà lloc, a la seu de Serveis Socials de l'Ajuntament de Pineda de Mar (C/ Riera, 31), un taller sobre tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). 

El taller és organitzat en el marc del programa NEXES. Promogut des de la Diputació de Barcelona, el programa es desenvolupa a Pineda de Mar i a diferents municipis de la província, i treballa per evitar o reduir el sentiment de soledat de persones de seixanta-cinc anys o més, generant vincles entre elles i amb els recursos del territori.

El taller TIC, compta amb la col·laboració de l'Associació Cultural La Kalle, associació sense ànim de lucre que dona suport integral a persones en situació de risc o exclusió social.

L'activitat s'emmarca dins del projecte "Reutiliza" iniciativa basada en l'economia circular que procura reduir la bretxa digital acostant l'accés i l'ús de les TIC a persones grans, i contribuir a la sostenibilitat mediambiental, promovent la reutilització de dispositius electrònics.