El Pla Educatiu d’Entorn de Pineda de Mar inicia un programa de reforç per a la selectivitat

Els alumnes de segon de batxillerat rebran 2 hores diàries de preparació específica per a superar amb èxit la selectivitat. S’ha adherit a aquest programa l’Institut Euclides.

Ahir dilluns es va iniciar un programa de reforç per a l’alumnat de Pineda de Mar que enguany es presenta a la selectivitat. El programa, que es troba inclòs dins del Pla Educatiu d’Entorn de l’ajuntament de Pineda de Mar, inclou dues hores cada tarda de dilluns a dijous des d’ara fins al 3 de juny. D’aquesta manera els i les alumnes de segon de batxillerat comptaran amb un reforç de totes les matèries comunes i també de les específiques de cada modalitat. Aquest reforç vol incidir en el procés per afrontar i preparar les diferents proves de la selectivitat.


En aquesta ocasió s’ha adherit a aquest programa municipal l’Institut Euclides. L’Institut Joan Coromines ja comptava i té planificat un reforç de contingut i estructura similar. La regidora d’Educació de l’ajuntament de Pineda de Mar Sandra Pérez ha destacat que aquestes 40 hores, a banda de preparar cada matèria, servirà perquè l’alumnat puguin afrontar cada prova amb la confiança necessària, més tenint en compte l’excepcionalitat en el seguiment del batxillerat que ha comportat la pandèmia en els darrers dos cursos.

El Pla Educatiu d’Entorn de Pineda de Mar

El Pla Educatiu d’Entorn de Pineda és un document estratègic elaborat al 2017 que té com a objectiu donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives del municipi. Serveix per coordinar i dinamitzar l’acció formativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.