El pàrquing Tribala quedarà tancat per l’inici de les obres del nou CAP

A partir del dilluns 16 de gener els cotxes ja no hi podran accedir. La pèrdua de places de pàrquing quedarà compensada per espais d’estacionament als carrers adjacents, guanyant-ne més de 200

L’inici de les obres per la construcció del nou CAP de Pineda de Mar és imminent. És per això que, a partir del dilluns 16 de gener,  ja no es podrà fer ús del pàrquing Tribala, l’emplaçament on s’hi construirà el nou edifici sanitari. Aquest espai representava un total de 50 places d’estacionament, la pèrdua de les quals quedarà compensada amb una xifra molt superior, condicionant els espais dels carrers pròxims.

D’aquesta manera, els carrers Moragas i Barret, Tribala, Àngel Guimerà, Ignasi Iglesias i Tarragona adaptaran la seva situació a les noves necessitats. Ara passaran a ser zona verda durant tot l’any, permetent que els residents de Pineda de Mar hi tinguin accés preferent. El total de places beneficiades per aquest canvi és superior a les 250.

 

El nou CAP substituirà el del carrer Tarragona 

L’actual Centre d’Atenció Primària de Pineda de Mar situat al carrer Tarragona serà substituït per aquesta nova edificació al carrer Tribala. El terreny sobre el que es construirà, propietat de l’Ajuntament de Pineda de Mar, ja va ser cedit a la Generalitat de Catalunya. Aquesta ha anunciat l’adjudicació del contracte de les obres a l’empresa guanyadora del concurs, amb un pressupost total que superarà els 4’5 milions d’euros i una durada prevista de les obres de mínim dos anys.