El Mini Beach Club i el Baby Center oberts fins el 31 d'agost

Els serveis són gratuïts i estan dirigits a famílies en general i, especialment, aquelles amb nens i nenes de fins a 6 anys a les quals es presta un seguit de comoditats com canviadors o trones.

Un estiu més, el Baby Center i el Mini Beach Club oferiran els seus serveis als pinedencs i als visitants del municipi. Amb l'objectiu de millorar l'experiència a les platges de Pineda de Mar, els dos serveis brinden un seguit de comoditats i activitats completament gratuïtes per tal que les famílies en puguin gaudir. Els dos espais es troben l'un davant de l'altra a la zona de no fumadors de la Platja dels Pescadors. 

Així, el Baby Center és l'espai centrat en nadons i infants de fins a 6 anys. En ell, les famílies poden gaudir de diferents tallers, contes i manualitats en fins a quatre idiomes possibles (català, castellà, anglès i francès). En aquest cas, el menor ha d'estar supervisat per un adult responsable. Al seu torn, a aquests se'ls ofereixen tot tipus de comoditats per facilitar l'estada a la platja, tals com: canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets i un sofà per a l'alletament.

Pel que fa al Mini Beach Club, les seves activitats se centren en la franja dels 6 als 14 anys i dedica les seves activitats a tots els públics. Té programats diferents tallers de manera diària, com per exemple el Taller de còdols marins o el Taller postal de gelats. En col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal, també ofereix activitats programades entre setmana com auagym o ball, pensats per a tenir cura de la salut. 

Arxius adjunts