El Govern municipal proposa congelar taxes per tercer any consecutiu

La decisió es portarà al Ple del dia 31 d’octubre dedicat, entre d’altres, a les ordenances.

El govern de l’Ajuntament de Pineda de Mar portarà al Ple la proposta d’una nova congelació de taxes i impostos per a l’any 2023. La seva aprovació comportaria que, per tercer any consecutiu, la ciutadania de Pineda de Mar veiés com les imposicions fiscals del municipi es mantenen en les mateixes xifres, aïllades de les pujades de preus causades per la inflació.  

A més de congelar les taxes, la proposta inclou mantenir les mateixes bonificacions acumulades actualment. D’aquesta manera, l’Ajuntament evitaria que les famílies i empreses pinedenques hagin de fer un major esforç contributiu en un moment econòmicament delicat per a totes elles, i puguin seguir comptant amb les ajudes de les que han disposat durant els anteriors dos exercicis. 

La decisió final es prendrà durant el Ple d’ordenances del proper 31 d’octubre, encarregat de fixar les ordenances fiscals corresponents a l’any 2023. La proposta de congelació de taxesdfsdsf dfdque es va  que es vaque es va portar al Ple els anys 2020 i 2021, va rebre una resposta favorable per part de la oposició, ja que cap dels grups municipals va votar en contra en cap de les dues ocasions.