El futur de la mobilitat a Pineda

Els propers dimecres 22 i dijous 23 de novembre la ciutadania de Pineda està cridada a participar del futur Pla de Mobilitat. Entre les propostes destaca la pacificació de diferents punts del municipi i l'estudi per a la creació d'una ZBE

El futur de la mobilitat a Pineda es debatrà amb la ciutadania durant la setmana vinent. Un cop finalitzat l'estudi previ sobre la situació i potencialitats del municipi, les pinedenques i pinedencs estan cridats a participar en l'el·laboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Les trobades es celebraran el dimecres 22 i dijous 23 de novembre, la primera al Centre Cívic Poblenou i la segona a la Sala de Plens de l'Ajuntament, ambdues obertes a tot el públic.

Durant les trobades, la ciutadania podrà posar sobre la taula els problemes de mobilitat amb els què es troba, així com proposar solucions per a la millora d'aquesta. El debat tindrà de referència l'estudi previ realitzat, amb el que l'Ajuntament ha elaborat la seva diagnosi i proposat un seguit de mesures per tal d'aconseguir una mobilitat més sostenible durant els propers anys.

Pacificació i zona de baixes emissions

L'estudi es marca un seguit d'objectius com ampliar la mobilitat a peu o incrementar l'ús del transport públic, a més de garantir una distribució de mercaderies àgil i millorar la seguretat viària. Entre les propostes destaca la de l'estudi per a la creació d'una zona de baixes emissions amb la que regular la contaminació atmosfèrica i acústica de la zona centre, el disseny de nous carrils bici o la instal·lació de nous aparcaments.

Arxius adjunts