El Centre Cívic Poblenou presenta els nous cursos del primer trimestre de 2021

Les preinscripcions als cursos ja es poden realitzar al mateix centre.

El Centre Cívic Poblenou torna a programar cursos oberts a tota la ciutadania pel primer trimestre de 2021. Es tracta tant de cursos trimestrals com també de cursos anuals: el centre programa cursos d’activitats físiques (Tai txi, Kundalini Ioga, Hatha Ioga.) música i arts (manualitats, pintura, grup de teatre, flamenc ) i d’altres com el club d’escacs, conversa en francès i anglès,...

Podeu consultar el programa d'hivern 2021 del Centre Cívic Poblenou aquí

Totes les activitats tenen un aforament màxim de 10 persones. Es seguiran estrictes mesures de seguretat en relació a l’actual situació de pandèmia: control d’accés, entrades i sortides del centre esglaonades, desinfecció de mans i sabates a l’entrada del recinte, ús obligatori de mascareta, etc.

A banda dels cursos, el Centre Cívic Poblenou - passeig Diputació 8 – continua oferint els serveis habituals com la informació i acollida al centre, l’assessorament a grups i associacions, la cessió i el lloguer d’espais per a entitats, serveis socials d’atenció primària, servei de mobilitat internacional per a joves i policia de proximitat en horari de matins de dilluns a divendres de 9,30 a 12, tardes de dilluns a dijous de 16 a 21 h i divendres de 16 a 20 h.

Podeu seguir tota l’activitat del Centre Cívic Poblenou al seu nou perfil a la xarxa d’Instagram @centrecivicpoblenou.