El catàleg d’activitats per als centres educatius de Pineda de Mar proposa més de 30 activitats

El document recull activitats per a totes les edats sobre salut, igualtat, immigració, joventut o suport a la docència. Aquestes activitats es realitzen per tècnics de l’ajuntament o personal extern especialitzat al mateix centre en horari lectiu.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha editat el catàleg d’activitats per als centres educatius pel curs 2021-22 que contempla més de trenta propostes per a tota l’etapa educativa. Aquestes activitats tenen objectius específics sobre salut, igualtat, immigració, joventut, etc. Es desenvolupen per part tècnics del consistori o per professionals externs a la mateixa aula i en horari lectiu. Les activitats són assumides de forma íntegra per l’ajuntament i les seves regidories sense suposar cap cost afegit al centre.

El catàleg s’ha remès a tots els centres educatius del municipi que ja estan fent la programació d’activitats per aquest curs. Enguany s’aposta per unificar en el mateix document totes les propostes que es classifiquen en les temàtiques de salut, immigració, joventut i suport a l’educació. Aquest any també s’estrenen propostes en matèria d’igualtat.