El 10è Premi OMBÚ de fotografia premia la visió més artística de la quotidianitat de Pineda

El passat dissabte 28 de setembre es van entregar els premis a la 10a edició del premi que retrata diverses visions de Pineda de Mar. L’acte també va tenir un moment de record a Antoni López, membre de l’associació de Fotògrafs de Pineda.

El passat dissabte 28 de setembre la Sala d’Actes de Can Comes va acollir l’acte d’entrega dels premis OMBÚ de fotografia. L’Ajuntament de Pineda i la Regidoria de Cultura ha recuperat aquest any el certamen de fotografia amb el suport de l’associació de Fotògrafs de Pineda. A l’acte s’hi van lliurar el primer, segon i tercer premi, el premi de la votació popular i el premi a l’autoria local.


El jurat, format per representants polítics, representants de l’associació i per Patxi Uriz com a fotògraf professional, va atorgar el primer premi a Felipe Bravo amb el seu retrat d’un carrer de Pineda després de la pluja. El segon premi va ser per a Quim Botey amb una fotografia de la font de la plaça de les Mèlies. El tercer premi se’l va endur Xavier Xaubet amb una fotografía del passeig marítim.


El premi popular es va atorgar a Roser Egea per la seva fotografia de la força del mar amb el búnquer com a paisatge. Per últim el premi a l’autor local se’n va endur Joaquín Melero per la seva visió d’un arbre del passeig marítim.

Homenatge a Antoni López

L’acte, com el mateix premi, va tenir un moment de record al membre de l’associació de Fotògrafs de Pineda Antoni López. Es va recordar la seva tasca i passió per la fotografia amb la presència de la seva viuda i la seva filla.

Galeria d'imatges