Dimarts 1 de juny s’activa la zona verda del passeig marítim de Poblenou

La posada en funcionament del nou tram de la zona verda coincideix amb l’inici de la temporada de zona verda d’estiu (1 de juny a 31 d’agost). Es preveu que la zona verda del passeig marítim complet entri en funcionament a partir la segona quinzena de juny.

Avui han començat les tasques de pintura, senyalització i instal·lació de parquímetres al passeig Marítim a Poblenou. Es tracta del primer tram que entrarà en funcionament a partir del proper dimarts 1 de juny i que es perllongarà per tot el passeig fins a l’estació de tren. Tota aquesta nova línia d’aparcament preferent per a residents estarà activa durant la temporada d’estiu i es preveu que entri en funcionament a partir de la segona quinzena de juny. A banda de les tarifes de zona verda convencional, també hi haurà tarifes especials de mitja estada (3€/12h) o llarga estada (6€/24h).

Feu clic a la imatge per obrir el mapa a tamany complet

D’aquesta manera l’inici de la zona verda al passeig de Poblenou coincideix amb l’inici habitual de la zona verda d’estiu, que s’activa de l’1 de juny al 31 d’agost en aquells carrers que, durant la temporada estival, presenten més demanda d’aparcament

Tramitació del segon tram de la targeta resident

Per aquelles persones que van escollir tramitar la targeta resident només en el primer període, han de renovar-la per tal de poder seguir aparcant a la zona verda a partir de l’1 de juny i fins el 31 de desembre. És el cas d’aquelles persones que, tot i no pagar l’impost de circulació a Pineda de Mar, sí hi paguen l’IBI, són titulars d’un negoci al municipi o bé hi treballen per compte aliè i que no van renovar per tot el període vigent (1 d’agost 2020 a 31 de desembre de 2021). Per fer aquesta tramitació presencialment cal demanar cita prèvia al 931613101 o bé enviant un correu a info@viapunt.cat indicant matrícula i DNI.