Detingudes sis persones relacionades amb diferents delictes

La Policia Local ha intervingut en diferents casos durant aquest cap de setmana, posant a disposició judicial els detinguts. Els casos estan vinculats amb un robatori a Figueres i amb l’accident de trànsit produït diumenge a l’alçada del pont del barri de Les Creus.

Sis persones han resultat detingudes aquest cap de setmana a Pineda arrel de diferents delictes detectats. De les sis persones, tresestaven vinculades a un cas de robatori realitzat a Figueres. Dues més per una baralla amb arma blanca. La sisena va ser detinguda per conducció temerària després de l’accident provocat a l’alçada del pont del barri de Les Creus.

Així, la Policia Local, en el marc del sevei de prevenció de fets delictius a zones d’afluència de persones, va realitzar identificacions sobre tres de sospitoses. Una d’elles tenia una ordre judicial pendent, i les altres dues van resultar vinculades a un robatori en una autocaravana de Figueres.

Més tard, arran d’un avís de baralla a la zona de la platja, la Policia Local va intervenir en la batussa entre dues persones que s’estaven amenaçant. Un cop calmada la situació i controlat el perill que comportava la disputa, les dues persones van ser detingudes.

Accident de trànsit

Al voltant de les vuit del matí de diumenge es va produir un accident de trànsit a la N-II, a l’alçada del pont del barri de Les Creus. La Policia Local va acudir al lloc dels fets, va identificar el conductor de nacionalitat francesa i li va realitzar les proves d’alcoholèmia i drogues. El resultat d’ambdues va ser positiu, per la qual cosa va ser detingut i posat a disposició judicial.